TIZFotografie Ilona portret fotograaf
Ilona tijdens een personal branding shoot op locatie

Hoi! Mijn naam is Ilona en de kans is groot dat als je dit leest jij een krachtig en lief persoon bent die weet wat ze* wil!
In dit geval mooie en persoonlijke portretten van jezelf voor je onderneming of van je gezin of familie. In het laatste geval ben je meestal op zoek naar een persoonlijk cadeau voor iemand die je dierbaar is.
Wellicht kennen we elkaar al omdat ik je al eerder gefotografeerd heb en is het tijd voor nieuwe beelden.

In ieder geval wil je beelden die jou als persoon laten zien en uitstralen waar het om gaat:
zoals jouw missie als onderneemster of
de liefde die je koestert voor je kinderen, geliefde en ouders.

Welkom!
Na onze kennismaking waarin we ingaan op jouw wensen voor de fotoreportage, krijg je van mij uitgebreide informatie over hoe we verder te werk gaan, voorafgaand, tijdens en na de reportage. Heb je ergens advies bij nodig? Zoals het afstemmen van je kleding. Ik adviseer je graag. Een fotoreportage is een samenwerking van het begin.

Hoera het is de dag van de fotoreportage! We ontmoeten elkaar op een mooie plek passend bij jouw wensen. Samen maken we er een gezellige en ontspannen shoot van. Ik begeleid jong en oud elk op hun eigen manier. We maken plezier. De shoot vliegt voorbij.

De shoot is geweest. Je bent nieuwsgierig naar de foto’s. Dat snap ik heel goed. Daarom ga ik snel voor je aan de slag. Ik creëer een persoonlijke besloten galerij met de mooiste beelden van jullie shoot. Daar kun je genieten van alle beelden en selecteren welke beelden je wilt ontvangen. De beelden in de galerij zijn voor een gedeelte al bewerkt maar nog niet af! Nadat jij jouw favorieten hebt gekozen, zal ik deze beelden één voor één finetunen voor dat mooie en pure wow effect, oftewel een sprankeltje TIZ! Jouw beelden ontvang je als digitaal bestand in kleur en zwart wit.

Als je van jouw mooiste beelden een tastbare herinnering wilt maken (zo waardevol!), ben ik er ook voor je. Ik lever foto’s hoogwaardig afgedrukt op mooie materialen zoals forex, aluminium, hout of ingelijst.

Ontmoeten wij elkaar binnenkort?

Liefs,
Ilona

*Het merendeel van mijn opdrachtgevers is vrouw, heren wees ook welkom.

RECENT POSTS

error: Content is protected !!