OVER ILONA

Ik ben Ilona van der Zouwen Feld, het gezicht achter TIZFotografie. Meer dan alleen een fotografe, zie ik mezelf als een vertaler van jouw unieke verhaal naar jouw persoonlijke branding met bijpassende krachtige beelden. Met mijn camera leg ik vast wie je bent en wat je missie is.

Ik geloof dat authentieke beelden de sleutel zijn om een diepere connectie te maken met jouw ideale klanten. Door jouw kracht en persoonlijkheid zichtbaar te maken, trek je de juiste mensen aan en creëer je een loyale klantenkring.

Ik begrijp de uitdagingen en wensen van mijn klanten. Zelf ben ik ook een ondernemer dus ik weet hoe belangrijk het is om je te laten zien zoals je bent en expertise over te brengen.

Ilona - Branding Fotograaf

MIJN STIJL ALS FOTOGRAAF

Met mijn rustige en empathische benadering creëer ik een veilige ruimte waarin je jezelf volledig op je gemak voelt. Samen ontdekken we jouw verhaal en vertalen dit naar persoonlijke branding en beeld. Zo ontstaan beelden die jouw missie versterken.

Je personal branding fotoshoot begint met een grondige voorbereiding en advies over de vertaling van jouw branding naar beeld. Ik neem de tijd om jou en jouw bedrijf te leren kennen, en we bespreken je doelen, wensen, doelgroep en gewenste uitstraling.

Tijdens de fotoshoot begeleid ik je geduldig en enthousiast. We hebben plezier en werken samen om je ontspannen en stralend vast te leggen. Dit resulteert in foto's die jouw unieke kracht en persoonlijkheid uitstralen. Het is inspirerend om te zien hoe ondernemende vrouwen stralen tijdens de shoot en zelfs al tijdens de voorbereiding. Wanneer ze de beelden terugzien, zie ik vaak een extra sprankje in hun ogen. Ze zijn trots op wie ze zijn en wat ze doen! Ik ben dankbaar dat ik met mijn werk kan bijdragen aan hun succes en persoonlijke kracht.

Mocht je twijfelen of een personal branding shoot een goede investering is, durf dan te geloven in de kracht van jouw verhaal en laat de wereld zien wie je bent en waar je voor staat. Met pakkende beelden kun je een onuitwisbare indruk maken op jouw ideale klanten.

TIZ Fotografie - Ilona - Branding Fotograaf

Ik nodig je van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bekijken we wat ik voor jou kan betekenen om jouw missie zichtbaar te maken met krachtige fotografie.

ILONA:MEER DAN ALLEEN EEN FOTOGRAFE!

Naast mijn passie voor personal branding en fotografie, ben ik...

 • Een chaotische plaatjesdenker met een liefdevol hart.
 • Een extraverte introvert die geniet van zowel reuring als rust.
 • Moeder en vriendin van mijn kanjers.

Mijn batterij laad ik op met:

 • Een fijne yin-yogales en een verkwikkende wandeling.
 • Avontuurlijke reizen naar prachtige plekken zoals IJsland.
 • Sfeervolle stedentrips en actieve vakanties in de natuur.

Wat me gelukkig maakt:

 • Een heerlijke kop kruidenthee, latte machiato of (alcoholvrije) glühwein.
 • Zoete verleidingen, met de rode Rittersport met pure chocolade en marsepein als favoriet.
 • Alle seizoenen, met een speciale voorliefde voor de winter. Heerlijk vind ik het geluid van knarsende verse sneeuw en het winterzonnetje op je gezicht!
 • Diepgaande gesprekken.
 • Festivals en concerten waar ik helemaal kan opgaan in de muziek en sfeer.
Ilona - TIZFotografie - branding fotograaf Hoorn