PERSONAL BRANDING
EN SHOOT

Jij bent een ondernemer met een missie. Het is jouw doel om andere te ondersteunen met jouw talent. Je bent oprecht, betrokken en deskundig en je wilt beelden die zowel jouw professionaliteit als je persoonlijkheid laten zien.

Door zichtbaar jezelf te zijn, trek je die klanten aan waarbij jouw impact en je werkplezier het grootst zijn.

Kleurstudio Karen

PERSONAL BRANDING
EN SHOOT

Jij bent een ondernemer met een missie. Het is jouw doel om andere te ondersteunen met jouw talent. Je bent oprecht, betrokken en deskundig en je wilt beelden die zowel jouw professionaliteit als je persoonlijkheid laten zien.

Door zichtbaar jezelf te zijn, trek je die klanten aan waarbij jouw impact en je werkplezier het grootst zijn.

Kleurstudio Karen
Personal Branding Fotograaf - Ilona - TIZ Fotografie

Ik ondersteun je met het ontwikkelen van jouw branding en visuele taal gebaseerd op het fundament van jouw bedrijf. Met jouw personal branding fotografie ben je onderscheidend zichtbaar.

Laat zien wie je bent en waar je
voor staat!

Perfect Helder
Perfect Helder
2023-12-20
Ik ben erg blij met de foto's. Ilona heeft mij precies zo op de foto gezet zoals ik ben. De foto's ben ik. Ze passen bij mij, mijn bedrijf, bij wat ik doe en wat ik wil. Vanaf het eerste contact met Ilona heeft ze er naartoe gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Als ik iets vertelde over mezelf of mijn bedrijf, maakte zij er een beeld van. De daadwerkelijke shoot was heel rustig, maar strak gepland. We gingen heel efficiënt op het doel af en het voelde heel natuurlijk. Ilona is echt een vakvrouw en ik kan haar iedereen aanbevelen.
Lies te Velde
Lies te Velde
2023-10-01
Ik heb een zakelijke profielshoot gedaan bij TIZFotografie. Ilona weet een fijne ontspannen sfeer neer te zetten. Ik ben erg tevreden over de foto's en de snelheid waarmee ze reageert, zowel van te voren als na de shoot.
Marloes van Overschot
Marloes van Overschot
2023-09-27
Ik heb Ilona ontmoet bij een netwerkevenement en heb toen erg leuk met haar gesproken. Op het moment dat ik foto's wilde maken zocht ik iemand waarbij ik me op m'n gemak zou voelen en dacht meteen aan haar! Ik sta niet graag voor de camera en heb liever niet die ogen op mij gericht maar ze heeft er echt voor gezorgd dat het op een ontspannen en vrolijke manier ging. Ook voor de fotoshoot heb je al een aantal keer contact en gaat ze echt dieper in op jouw en je onderneming en wat je met de foto's wilt bereiken zodat ze ook echt bij jouw passen. De foto's volgde snel en ben erg blij met het resultaat.
Martine de Winter-Groot
Martine de Winter-Groot
2023-05-24
Ik raad een Personal Branding shoot door Ilona zeker aan. Ze heeft de basis perfect op orde waardoor ik tijdens de voorbereidingen al echt vertrouwen had dat het eindresultaat mijn bedrijf gaat versterken. Zo fijn! Het hele traject, van idee tot foto’s, was een feestje met Ilona. Ik voelde me echt ontzorgd, gezien en geïnspireerd. En wat een prachtig eindresultaat. Nu kan ik straks, net als mijn klanten, ook met minder moeite meer kan doen. Met meer focus mijn klanten kan begeleiden, met nog meer energie mijn masterclasses kan geven en de inhoud van mijn programma’s op een nog hoger niveau kan tillen. Dankjewel Ilona, voor jouw bijdrage aan mijn fundament.
Renate Schultz
Renate Schultz
2023-03-06
Ik kende Ilona al even en toen ik nieuwe foto’s nodig had voor mijn bedrijf, wist ik gelijk wie ik een berichtje moest sturen. Ik boekte bij TIZ fotografie een Personal Branding Shoot. De voorbereidingen, het meedenken, het uitzoeken van de locaties.. Ilona had alles tot in de puntjes verzorgd en uitgezocht. Uiteindelijk een locatie geboekt in Amsterdam waar we samen naar toe reden. Alles klaargezet en klaar om te shooten. Het was een heel ontspannen shoot waarbij veel gelachen werd. Het voelde helemaal niet ongemakkelijk. De fotoshoot vloog voorbij. Binnen no-time kon ik een keuze maken uit de foto’s en kreeg ik niet lang erna de definitieve foto’s toegestuurd. Ik ben enorm blij met het resultaat! Ilona is echt een kundige, enthousiaste en warme fotografe die ik aan iedereen aanbeveel.
Sylvia Koomen
Sylvia Koomen
2023-01-24
Ilona is zeer professioneel. Ze zorgt ervoor dat je mooi, zoals je zelf bent, op de foto komt.
BBlij Hypnotherapie Ademwerk Voeding Mindset
BBlij Hypnotherapie Ademwerk Voeding Mindset
2022-08-25
Ik heb een personal branding shoot gedaan en heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ilona is erg professioneel en betrokken en weet goed de vertaalslag te maken van mijn bedrijf in beelden. Er vind een uitgebreide voorbereiding plaats, ruim vooraf aan de shoot, De shoot was ook erg ontspannen en we hebben ook erg gelachen, wat voor mij heel fijn was, want een fotoshoot is voor mij en veel anderen denk ik, buiten mijn comfort zone, maar Ilona stelt je echt op je gemak. De beelden zijn echt prachtig!!
Eline Eijkelhoff
Eline Eijkelhoff
2022-06-23
Ilona, ik ben trots op de foto,s die jij van mij hebt gemaakt. Absoluut een toegevoegde waarde voor mijn website en social media. Dank je wel voor de gezellige, open en spontane samenwerking.
Bertine van Voorst
Bertine van Voorst
2022-04-25
De fotoshoot met Ilona was een feestje en de foto's zijn prachtig, heel erg blij mee!

DE PAKKETTEN

PAKKET 1 - PERSONAL BRANDING SHOOT 579

PERFECT VOOR:

 • Zelfstandige ondernemers die hun zichtbaarheid willen vergroten met krachtige beelden gebaseerd op hun bestaande branding.

WAT KRIJG JE:

 • Verdieping van jouw brand aan de hand van de Blauwdruk
 • Online meeting om jouw brand te vertalen naar beeld
 • Brochure met tips ter voorbereiding op de shoot
 • Draaiboek met jouw persoonlijke beeldtaal en voorstellen voor props, kledingstijl en shootlocaties
 • Fotoshoot op locatie (2-2,5 uur)
 • 25 bewerkte en gestylde foto's in hoge resolutie en webformaat
 • Persoonlijke galerij
 • Begeleiding en advies gedurende het hele proces

PAKKET 2 - BRAND DESIGN EN SHOOT 797

PERFECT VOOR:

 • Zelfstandige ondernemers die hun zichtbaarheid gericht willen vergroten en die hun branding willen vormgeven of rebranden.

WAT KRIJG JE:

 • Verdieping van jouw branding aan de hand van de Fundamentals
 • Online meeting om jouw brand te creëren
 • Vertaling van jouw brand naar jouw persoonlijke beeldtaal
 • Brochure met tips ter voorbereiding op de shoot
 • Documentatie met de uitwerking van jouw brand (moodboard, kleuradvies, typografie)
 • Draaiboek met jouw persoonlijke beeldtaal en voorstellen voor props, kledingstijl en shootlocaties
 • Fotoshoot op locatie (2-2,5 uur)
 • 25 bewerkte en gestylde foto's in hoge resolutie en webformaat
 • Persoonlijke galerij
 • Begeleiding en advies gedurende het hele proces

PAKKET 3 - ZAKELIJK PORTRET 127

PERFECT VOOR:

 • Zelfstandige ondernemers die een professionele eerste indruk willen maken.

WAT KRIJG JE:

 • Brochure met tips ter voorbereiding op de shoot
 • Reportage in de daglichtstudio aan huis (tot 30 minuten)
 • 3 bewerkte en gestylde foto's in kleur en zwart/wit
 • Foto's in hoge resolutie en webformaat
 • Persoonlijke galerij
 • Begeleiding gedurende het hele proces

EXTRA'S

 • Extra foto's voor €19,50 per dig.fotobestand
 • Combinaties van getoonde shoots: vraag gerust
 • Haar, visagie, kleuradvies of videografie: vraag naar de mogelijkheden

DE KLEINE LETTERTJES

 • Tot 20km rondom Zwaag bereken ik geen reistijd en -kosten. Bij een locatie verder dan 20km worden er reistijd a €25,- p/u en reiskosten a €0,23 p km in rekening gebracht.
 • De tarieven zijn excl. evt bijkomende locatie-, parkeerkosten en afdrukkosten.
 • De tarieven zijn exclusief BTW.

“Mensen doen zaken met mensen, niet met bedrijven” is een bekende uitspraak. Jij bent jouw merk, je brand.

Personal Branding fotografie richt zich daarom niet alleen op jouw aanbod en werkwijze, maar vooral op de persoon achter het aanbod. Doordat jij jezelf laat zien, onderscheid je jezelf van de rest, trek je de klanten aan die jij het beste kan ondersten en werk je aan die essentiële vertrouwensband nog voordat je ze ontmoet.

Personal branding fotografie is een mix van portret- en lifestyle fotografie. Voor de meest krachtige beelden brengen we je in beeld zoals je bent. Helemaal authentiek. Krachtiger kan niet!

Ilona van der Zouwen Feld - Personal Branding Fotograaf

HET STAPPENPLAN

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5

KENNISMAKINGSGESPREK

 • We leren elkaar kennen en bespreken jouw wensen.
 • Je kunt al je vragen stellen.
 • De bekijken of mijn fotografiestijl en werkwijze bij jou passen.

BRANDING ADVIES

 • We creëren een krachtige branding voor jouw bedrijf.
 • Dit advies is voor de lange termijn en zorgt voor herkenbaarheid.
 • We vertalen jouw branding naar beeld (de Blauwdruk).
  Dit zorgt voor consistente en krachtige beelden.

FOTOSHOOT

 • Het is jouw moment om te stralen!
 • Je ervaart de shoot als een mijlpaal.
 • Ik begeleid je zodat je echt jezelf kunt zijn.
 • We maken samen ontspannen en krachtige beelden.

FAVORIETEN

 • Je ontvangt jouw de mooiste foto's in een online galerij.
 • Ik bewerk en style jouw favoriete foto’s de foto's tot in de puntjes.
 • Je kunt direct starten met de zichtbaarheid van jouw bedrijf!

EXTRA

 • Krijg je handige tips ter voorbereiding op de shoot.
 • Aanvullende wensen, zoals kleuradvies, videografie, visagie of styling, zijn mogelijk.
 • Ik kan de foto's voor je selecteren en zorgen voor een diverse selectie.
 • De online galerij blijft nog een tijd online zodat je ook later nog extra foto’s kunt kiezen

Het is tijd om zichtbaar jezelf te zijn. Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

VEELGESTELDE VRAGEN

Staat jouw vraag er niet bij of wil je meer toelichting? Neem gerust contact op via onderstaande button.