Miriam - Perfect Helder

PORTFOLIO TIZFOTOGRAFIE

Vind inspiratie voor jouw personal branding fotoshoot en bekijk wat voor soort beelden we samen kunnen maken.

Ilona

EEN GREEP UIT MIJN RECENTE FOTOSHOOTS

Meriam - High end Business coach
Meriam - High end Business coach
Petra Rijk Fotografie
Jiska en John - Lennz
Petra Rijk Fotografie
Annemiek - PLANvanAN
Annelies van Coach Annelief
Sofie - Buildr
Renate - Studio Schultz webdesign en SEO
Annemiek - PLANvanAN
Nynke Leistra Coaching en Advies
Marion Breg - Stiptadvies
Nynke Leistra Coaching en Advies
Martine - TEAM-Groeifundament
Gaitrie
Jiska en John - Lennz
Linda - LinBusiness
Yolanda Kuin - Business strateeg

MEER INSPIRATIE

Voor een sneak peak van de meest recente fotoshoots.

Perfect Helder
Perfect Helder
2023-12-20
Ik ben erg blij met de foto's. Ilona heeft mij precies zo op de foto gezet zoals ik ben. De foto's ben ik. Ze passen bij mij, mijn bedrijf, bij wat ik doe en wat ik wil. Vanaf het eerste contact met Ilona heeft ze er naartoe gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Als ik iets vertelde over mezelf of mijn bedrijf, maakte zij er een beeld van. De daadwerkelijke shoot was heel rustig, maar strak gepland. We gingen heel efficiënt op het doel af en het voelde heel natuurlijk. Ilona is echt een vakvrouw en ik kan haar iedereen aanbevelen.
Lies te Velde
Lies te Velde
2023-10-01
Ik heb een zakelijke profielshoot gedaan bij TIZFotografie. Ilona weet een fijne ontspannen sfeer neer te zetten. Ik ben erg tevreden over de foto's en de snelheid waarmee ze reageert, zowel van te voren als na de shoot.
Marloes van Overschot
Marloes van Overschot
2023-09-27
Ik heb Ilona ontmoet bij een netwerkevenement en heb toen erg leuk met haar gesproken. Op het moment dat ik foto's wilde maken zocht ik iemand waarbij ik me op m'n gemak zou voelen en dacht meteen aan haar! Ik sta niet graag voor de camera en heb liever niet die ogen op mij gericht maar ze heeft er echt voor gezorgd dat het op een ontspannen en vrolijke manier ging. Ook voor de fotoshoot heb je al een aantal keer contact en gaat ze echt dieper in op jouw en je onderneming en wat je met de foto's wilt bereiken zodat ze ook echt bij jouw passen. De foto's volgde snel en ben erg blij met het resultaat.
Martine de Winter-Groot
Martine de Winter-Groot
2023-05-24
Ik raad een Personal Branding shoot door Ilona zeker aan. Ze heeft de basis perfect op orde waardoor ik tijdens de voorbereidingen al echt vertrouwen had dat het eindresultaat mijn bedrijf gaat versterken. Zo fijn! Het hele traject, van idee tot foto’s, was een feestje met Ilona. Ik voelde me echt ontzorgd, gezien en geïnspireerd. En wat een prachtig eindresultaat. Nu kan ik straks, net als mijn klanten, ook met minder moeite meer kan doen. Met meer focus mijn klanten kan begeleiden, met nog meer energie mijn masterclasses kan geven en de inhoud van mijn programma’s op een nog hoger niveau kan tillen. Dankjewel Ilona, voor jouw bijdrage aan mijn fundament.
Renate Schultz
Renate Schultz
2023-03-06
Ik kende Ilona al even en toen ik nieuwe foto’s nodig had voor mijn bedrijf, wist ik gelijk wie ik een berichtje moest sturen. Ik boekte bij TIZ fotografie een Personal Branding Shoot. De voorbereidingen, het meedenken, het uitzoeken van de locaties.. Ilona had alles tot in de puntjes verzorgd en uitgezocht. Uiteindelijk een locatie geboekt in Amsterdam waar we samen naar toe reden. Alles klaargezet en klaar om te shooten. Het was een heel ontspannen shoot waarbij veel gelachen werd. Het voelde helemaal niet ongemakkelijk. De fotoshoot vloog voorbij. Binnen no-time kon ik een keuze maken uit de foto’s en kreeg ik niet lang erna de definitieve foto’s toegestuurd. Ik ben enorm blij met het resultaat! Ilona is echt een kundige, enthousiaste en warme fotografe die ik aan iedereen aanbeveel.
Sylvia Koomen
Sylvia Koomen
2023-01-24
Ilona is zeer professioneel. Ze zorgt ervoor dat je mooi, zoals je zelf bent, op de foto komt.
BBlij Hypnotherapie Ademwerk Voeding Mindset
BBlij Hypnotherapie Ademwerk Voeding Mindset
2022-08-25
Ik heb een personal branding shoot gedaan en heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ilona is erg professioneel en betrokken en weet goed de vertaalslag te maken van mijn bedrijf in beelden. Er vind een uitgebreide voorbereiding plaats, ruim vooraf aan de shoot, De shoot was ook erg ontspannen en we hebben ook erg gelachen, wat voor mij heel fijn was, want een fotoshoot is voor mij en veel anderen denk ik, buiten mijn comfort zone, maar Ilona stelt je echt op je gemak. De beelden zijn echt prachtig!!
Eline Eijkelhoff
Eline Eijkelhoff
2022-06-23
Ilona, ik ben trots op de foto,s die jij van mij hebt gemaakt. Absoluut een toegevoegde waarde voor mijn website en social media. Dank je wel voor de gezellige, open en spontane samenwerking.
Bertine van Voorst
Bertine van Voorst
2022-04-25
De fotoshoot met Ilona was een feestje en de foto's zijn prachtig, heel erg blij mee!

TIZ Fotografie - Ilona - Branding Fotograaf

Wil jij meer weten over hoe jouw personal branding shoot er uit kan zien? Ik vertel je er graag meer over.