Vliegende start

Wij zijn het jaar goed gestart!
Wij: ik, mijn vriend en onze twee kinderen wilde heel HEEL erg graag skiën en dat is gelukt!
Mijn voornemen dit jaar: Gaan voor wat die sprankel in je ogen geeft. Deze wintersportvakantie is voor mij daar een onderdeel van. Naast fotograferen is skiën iets wat ik al doe vanaf dat ik nog een klein meisje was en waar ik nog steeds kinderlijk blij van word.Kiezen om te doen wat je die sprankel geeft, kost je waarschijnlijk net als wij hebben ervaren, in deze tijd meer moeite en geeft meer onzekerheid, maar is dat een reden om genoegen te nemen met mwah en maar door te sukkelen?NEE juist niet! Laat deze tijd je eraan herinneren dat je doet wat je hoort te doen! Daarom lieve jij, help mij jou helpen met jouw zichtbaarheid zodat jij kunt doen wat jij het liefste doet. Wat je hoort te doen. Waar je energie van krijgt! Dan leg ik die sprankel in jouw ogen vast en voila super krachtig beeldmateriaal waarmee jij jouw klanten aantrekt! Vraag vrijblijvend jouw Personal Branding kennismakingsgesprek aan. Ga ervoor! Ik heb er zin in! Jij ook?

Wil je meer weten over onze heerlijke wintersport, lees vooral verder:

Natuurlijk was het nog even spannend of de vakantie door kon gaan. Gelukkig onze wintersport in Frankrijk geboekt en voor de aangescherpte maatregelen ingaan. Ook werden we net voor ons vertrek nog ziek. Gelukkig geen corona en op tijd weer beter. Dus op 1 januari 2022 zijn wij vertrokken naar Orres 1800.

Wat hebben we genoten! De hele dag lekker buiten bezig zijn. De zon op je gezicht. De krakende sneeuw onder je ski’s. Dan weer met prachtige parallelle bochtjes in een vloeiende beweging de berg af en dan weer zo snel mogelijk. In de ochtend samen met mijn vriend en in de middag met zijn 4tjes de leukste paadjes en heuveltjes ontdekken. Om je een idee te geven: We hebben zo’n 2600km gereisd om 5 dagen op de latten te staan. In deze dagen hebben we ongeveer 155km aan pistes afgelegd en ik heb dit jaar een topsnelheid van 65km/h bereikt. Maar veel belangrijker:

Mijn wens: samen met mijn gezin skien, is in vervulling gegaan en als je iemand breed glimlachend hebt zien skiën omringd door kinderen die letterlijk dansend op hun ski’s naar beneden kwamen, dan waren wij dat!

Op de auto na zijn we gelukkig allemaal weer goed thuisgekomen en kijken we terug heerlijk moment samen!

Liefs, Ilona