Sterk merk, hè?

Hoi! Mijn naam is Ilona en ik ben fotograaf en ondernemer. Met mijn bedrijf @TIZFotografie ondersteun ik vrouwen om hun vol potentieel te zien en laten zien.TIZFotografie Ilona

Laat je zien!

Door krachtige en persoonlijke beelden samen met jou te maken,  voor jezelf of voor je onderneming zorgen we ervoor dat jij anderen zichtbaar inspireert en kan ondersteunen met jouw product of dienst.

We vergroten je zichtbaarheid met beelden die jouw verhaal vertellen en die laten zien dat ze bij jou willen zijn voor hun wens of probleem. Niet alleen omdat je een kei bent in wat je doet en dit laat zien, maar ook omdat ze een ‘klik” met je ervaren. Hoe bereiken we nu deze klik? Dat bereiken we met een sterk merk. Een sterk merk is een merk dat doordacht is, consequent wordt geuit, maar boven al is het authentiek en oprecht. Het is een merk dat jou laat zien. Mensen doen zaken met mensen niet met met bedrijven.

Mensen doen zaken met mensen die ze vertrouwen. Laat jouw potentiële klanten daarom kennismaken met jou. Laat jezelf zien zoals je bent. Je creëert geen vertrouwen, je stoot mensen zelfs af als je een rol speelt. Mensen “voelen” het wanneer je niet oprecht bent. Daarom zijn mijn fotoreportages persoonlijk. Ik fotografeer jou zoals je bent en dat doe ik door mijn begeleiding. Met mijn kennis en ervaring uit de zorg kan ik gemakkelijk inspelen op wat jij nodig hebt. Met mijn kennis en ervaring als fotograaf zorg ik dat jij op je mooist gefotografeerd wordt zoals je bent. Uit persoonlijke ervaring en als introvert persoon weet ik dat het idee van een fotoshoot even aanlokkelijk kan zijn als een bezoek aan de tandarts. Je zult echter ervaren dat dat gevoel snel verdwenen is en de fotoshoot gezellig is! Bovendien is de hele ervaring een empowerment omdat:

1: Door de fotoreportage te doen, doe je iets wat buiten je comfortzone ligt. Daar ligt je groei en geeft je een euforisch gevoel als iets toch gedaan hebt.

2: Je investeert in jezelf en versterkt daarmee je zelfvertrouwen en het vertrouwen wat anderen in jou hebben. Je laat zien dat je het investeren waard bent.

3: Door het zien van het eindresultaat: de beelden. Ben ik dat? Zeker weten knapperd!

4: Doordat anderen het eindresultaat zien. De complimenten die je gaat ontvangen.

5: De vergroting van je zichtbaarheid en het vertrouwen bij jouw doelgroep zodra je jouw beelden gaat inzetten voor je bedrijf.

Daarom is het nu tijd voor jou fotoreportage! Of je het nu doet voor jezelf of voor je bedrijf. Of je nu voor het eerst professionele foto’s laat maken of voor een fijne aanvulling komt. De shoot stemmen we af op jou en wat jij nodig hebt. TIZFotografie Ilona

Heb je vragen, wil je even kennismaken of meteen een shoot boeken?
Neem vooral contact met mij op. Ik hoor graag van je.

CONTACT

Liefs, Ilona

 

RECENT POSTS

error: Content is protected !!