13 november 2020

In the spotlight

Win jij de volgende fotoshoot?

Je zult het ongetwijfeld gelezen of gezien hebben: Mijn studio is af! En dat vier ik met jullie door gratis shoots weg te geven! De vorige winactie vond plaats op Facebook. Deze op Instagram en jij mag aangeven wie de minishoot mag winnen!

Mijn missie is om iedereen te laten zien. Ik vind het zelfs een must om jezelf te laten zien! Voor jezelf maar ook omdat jij op jouw manier een inspiratie voor anderen bent als mensen jou zien: weten wie je bent en waar je voor staat. 

Daarom ben ik voor deze winactie op zoek naar een krachtige vrouw en jij draagt haar voor!

Wie verdient een moment in de spotlight en waarom?

Wie geef jij een fotoshoot met een prachtige foto van haarzelf die haar eraan herinnert dat zij een inspiratie is voor anderen en daarom gezien moet worden!

Liefs, Ilona

De winactie uitgelegd.
Een minishoot is een shoot voor 1 persoon in mijn nieuwe studio met als resultaat een gestylde portret of close up foto in hoge resolutie per mail. Deze foto kiest ze zelf uit haar persoonlijke gallerij met de mooiste foto’s van de shoot. Moeite met kiezen? Geen probleem, meer foto’s bestellen mag natuurlijk altijd. Voor €9,50 per beeld bewerk en styl ik al haar favorieten. De shoot duurt maximaal 30 minuten en heeft een waarde van €25,-. Met het accepteren van de gewonnen shoot, gaat ze akkoord dat de foto’s gemaakt tijdens de shoot, gebruikt mogen worden door TIZFotografie (on en offline).
Voor brildragers is deze shoot minder geschikt, maar met een iets andere techniek wel een vergelijkbaar resultaat. Graag hoor ik het van te voren of de persoon brildragend is. Heeft ze de shoot al geboekt? Geen probleem, dan ontvangt ze het aankoopbedrag retour. De voortgang en de uitslag van deze actie wordt gecommuniceerd via IG pagina van TIZFotografie.


Covid maatregelen
Door de maatregelen zijn er een beperkt aantal boekingen per dag. Ik draag een mondkapje tijdens de shoot. Tussendoor maak ik de studio schoon. Bij klachten verzetten of annuleren we de shoot. Alle maatregelen kun je nalezen op het covid protocol voor fotografen. Tijdens de shoot houd ik zoveel mogelijk afstand, dit is door het soort portret niet altijd 1,5 meter.


Liefs,Ilona

P.S. Iedereen is mooi op zijn of haar manier en iedereen kan mooi gefotografeerd worden. Dat is trouwens mijn taak: jou op je mooist fotograferen. Ik begeleid je waar nodig!

RECENT POSTS

error: Content is protected !!