Grip of Glip

 

Ken je dat? Je hoofd borrelt en bruist, er gloort een fantastisch idee. “Yes dat ga ik doen!”Je voelt grip. Je hebt een richting een plan wordt uit gestippeld. Herken je dat heerlijke gevoel?

Soms nog geen minuut later ontvouwt het ToDo-lijstje zich in je hoofd. Aan je gestelde doelen hangen nog een hele sliert met wensen. Je word geroepen. Iemand in huis heeft je hulp nodig. Een apparaat piept dat jij weer aan zet bent. Het idee en het gevoel glipt door je vingers…

Daarom ren ik tegenwoordig meteen naar mijn kladblok of mobiel en noteer ik in een paar steekwoorden mijn “geniale” ingeving van dat moment zodat als er even een moment is, ik dat rustig kan uitwerken of kan inplannen.

Een van mijn beste ingevingen de laatste tijd is dat ik hulp nodig heb bij de praktische kant van ondernemen.

Ik vind het heel fijn dat ik een eigen onderneming heb en dat ik het verschil maak bij lieve krachtige vrouwen met mijn fotografie op het persoonlijke en business vlak, maar ik wil meer vrouwen bereiken en mijn eigen inkomen verdienen! Daarom heb ik duurzame kennis en ondersteuning nodig op het gebied van ondernemen en marketing. En dat is gelukt! Met hulp van een tof subsidieproject van PPO kan ik investeren in praktisch programma van een toffe buisinesscoach en mijn kennis op deze twee gebieden gericht verbeteren.

Ben jij ook een creatieveling en kan je ondersteuning gebruiken in je professionele ontwikkeling? Kijk op Werktuig PPO voor een bijdrage in je studiekosten. Wil je net als ik meer leren over ondernemers- en marketing vaardigheden? Zeg maar de cijferkant van je bedrijf in een kleinschalige setting met een super toffe businesscoach? Kijk dan eens bij kloppend ondernemen van Yolanda Kuin. Ik ga 8 februari starten met het programma en ben zeer benieuwd!

Succes en veel plezier met jouw missie en activiteiten om deze te realiseren!

Liefs,
Ilona