UNIEK

UNIEK

“We are like snowflakes, all different in our own beautiful way”

Libtard

WAARDEVOL

WAARDEVOL

“je bent mooi
je bent krachtig
je bent het waard”

laat je zien

PERSOONLIJK

PERSOONLIJK

“Photografphy is about capturing souls not smiles”

Dragan Tapshanov

De persoon achter de camera

over mij

Een creatieve denker met een liefdevol hart. Dat ben ik als persoon en in mijn werk als fotograaf. Ik houd van gezellig samen zijn of met een kop thee genieten van een goed boek of leuke serie. Op een festival ga ik helemaal op in de muziek en de sfeer. Ik houd van een goed gesprek en vind persoonlijke ontwikkeling een must. Mijn hoofd maak ik leeg met een stuk wandelen en wanneer het kan, skiënd in de bergen. Ik zie het mooie in de gewone dingen.

Mijn naam is Ilona. Moeder van twee kanjers en vriendin van mijn andere kanjer. We zijn allemaal creatief en vindingrijk. Ieder op onze eigen manier. Mijn creativiteit uit ik met mijn fotografie.

 

In 2017 heb ik de stap gezet en ben ik als zelfstandig ondernemer met TIZFotografie gestart nadat ik door langdurig niet goed naar mezelf te luisteren, in 2014 thuis kwam te zitten. Ik heb deze tijd gebruikt om te reflecteren wat ik nu echt wilde en hoe ik beter voor mijzelf en daarmee voor mijn gezin kon zorgen. Door voor mezelf te kiezen, heb ik mijn wens om mij volledig op fotografie te richten waargemaakt. Bij gerenommeerde fotografen heb ik vervolgens diverse opleidingen en workshops gevolgd waardoor mijn interesse, kennis en plezier in fotografie alleen maar toenam. Door de stap te zetten als zelfstandig fotograaf, heb ik van mijn wens mijn werk gemaakt. Ik regel zelf mijn werktijden en kan er zijn voor mijn gezin en mijzelf. Heel waardevol!

 

Ik vind het belangrijk om van betekenis te zijn voor anderen, daarom fotografeer ik meer dan alleen mooie plaatjes. Mijn doel als fotograaf is om je te laten zien. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het waard is om gezien te worden. Iedereen heeft een eigen kracht en is mooi (van binnen en buiten).

Als jij je laat zien, ben je een inspiratie voor anderen.

Krachtige persoonlijke portretten creëren we als je ontspannen bent en jezelf laat zien voor mijn lens. Dat is persoonlijk en kan kwetsbaar aanvoelen. Daarom werken we samen en begeleid ik jou zodat je ontspannen bent, we plezier hebben en de reportage een leuke ervaring is, waar je trots op terug kunt kijken. Mijn begeleiding gaat veelal intuïtief. Door de kennis van mijn opleiding als ergotherapeut en mijn andere ervaring in de zorg kan ik dit professioneel inzetten. Samen met mijn kennis en ervaring als fotograaf, creëren we beelden van jou op je mooist!

Ik geniet van mijn werk om krachtige persoonlijke portretten te maken die jou laten zien zoals je bent en waar je voor staat. Of het nu gaat om jou, jouw bedrijf, jouw moment of jouw belangrijke personen. Ik fotograaf jou op je mooist zodat je kunt genieten van jouw foto’s in TIZ-stijl: zacht, minimalistisch, ontspannen en puur. TIZFotografie is er voor jou.

 

Laat je zien!

 

Liefs,

Ilona

CONTACT
error: Content is protected !!