Personal Branding Fotografie voor ondernemers

Trek jouw klanten aan door authentiek zichtbaar te zijn en maak impact!

Laat zien wie je bent en waar je voor staat!

Vergroot jouw zichtbaarheid en trek de klanten aan die het beste bij jouw passen.

Trek de aandacht door beelden te gebruiken die jouw boodschap versterken en laten zien wie je bent en waar je voor staat. Dit zorgt voor herkenning en vertrouwen bij jouw klanten. De basis die nodig is voordat zij jouw product of dienst afnemen.

Personal Branding Fotoshoot

Personal Branding Fotoshoot

“Mensen doen zaken met mensen, niet met bedrijven” is een uitspraak die zeker vaker gehoord hebt. Jij bent jouw merk, je brand. Personal branding fotografie richt zich daarom niet alleen op jouw aanbod en werkwijze, maar vooral op de persoon achter het aanbod. Doordat jij jezelf laat zien, onderscheid je jezelf van de rest, trek je de klanten aan die jij het beste kan ondersteunen en werk je aan die essentiële vertrouwensband nog voordat je ze ontmoet.

Personal branding fotografie is een mix van portret- en lifestyle fotografie waarbij we jou en je bedrijf laten zien. Voor krachtige beelden brengen we je in beeld zoals je bent. Mensen merken het wanneer je een rol speelt en waarom zou je jezelf anders voordoen? Er is immers maar een jij. Helemaal authentiek. Krachtiger kan niet!

Branding advies gesprek

Voorafgaand aan de reportage hebben we een adviesgesprek gebaseerd op het door mij ontwikkelde voorbereidingsdocument de Fundamentals. Jouw antwoorden in de Fundamentals geven inzicht in de kern van jouw bedrijf. Deze kern vormt het fundament voor jouw fotoshoot.

Wat levert het je op?

Beeld is een belangrijk en krachtig onderdeel van je bedrijf. Denk aan je website, social media uitingen, nieuwsbrief, visite kaartjes, flyers enzovoort. Na de fotoshoot ontvang jij een beeldbank vol krachtige foto’s die laten zien wie je bent en waar je voor staat. Beelden die passen bij jou en je bedrijf en jouw boodschap verterken. Beelden waarmee jij je zichtbaarheid vergroot, je professionaliteit laat zien, vertrouwen uitstraalt en de klanten aanspreekt die jij graag wilt ondersteunen.

Testimonials

TIZFotografie Persoonlijke Branding
Marianne - Excellent met Excel

“Ik wilde graag een aantal professionele foto’s hebben voor op mijn website en Linked In. Dankzij de Personal Branding shoot van TIZFotografie heb ik nu een set mooie beelden om uit te kiezen. Ilona is niet alleen een kundig fotograaf maar ze is ook heel enthousiast en gedreven. Onvermoeibaar zocht ze naar de juiste binnen en buiten locatie met kleuren en uitstraling die passen bij mij én mijn bedrijf. Ook tijdens de shoot nam ze alle tijd om een heel gevarieerde set foto’s te maken. Ik kan TIZFotografie van harte aanbevelen aan alle vrouwelijke ondernemers die mooie professionele foto’s nodig hebben voor hun bedrijf! Dank je wel Ilona voor de mooie foto’s, prettige samenwerking en gezellige shoot!”

TIZFotografie Persoonlijke Branding
Yolanda - Financieel businesscoach - Kloppend Ondernemen

“Een geslaagde shoot bij TIZFotografie gehad (binnen en buiten) en ik ben zeer tevreden over het resultaat. De foto’s kan ik goed gebruiken voor Social Media en mijn nieuwe website. Bedankt Ilona!”

TIZFotografie Personal Branding
Bertine - Farmaceutisch consulent

“De fotoshoot met Ilona was een feestje en de foto’s zijn prachtig, heel erg blij mee!”

TIZFotografie Personal Branding Fotografie
Nynke Leistra Coaching en Advies

“Het is altijd een feestje om met Ilona van TIZFotografie te werken. Ze maakt prachtige foto’s en haar personal branding traject is echt aan te bevelen. Samen op een strategische manier nadenken over wat je wilt uitstralen op de foto’s, welke kleur passend is en waar je de foto’s voor wilt gaan gebruiken. Ilona pakt dit uitgebreid en zorgvuldig aan met de juiste vragen en ideeën.”

TIZFotografie Persoonlijke Branding
Esther - lifecoach - Voedingsapotheker

“Afgelopen herfst heb ik een fantastisch fijne fotoshoot gedaan. Dankjewel Ilona. Vond het ook een plezierige shoot, professioneel en gezellig. Je weet een goede sfeer te creëren en kon me goed op mijn gemak stellen. En het resultaat mag er zeker zijn; zo durf ik me wel te laten zien”.

TIZFotografie Persoonlijke Branding
Annelies - Mama Coach voor zorgprofessionals - Coach Annelief

“Vooraf had ik niet kunnen bedenken hoe waardevol de brandingshoot zou zijn! Naast geweldige foto’s ook echt inzoomen op mijn bedrijf en hoe ik deze krachtig neer kan zetten. Waarbij de foto’s mijn merk en missie ook echt ondersteunen. Super waardevol voor ondernemers! Verder was de samenwerking met Ilona super fijn! Ze was behulpzaam en dacht goed mee in bijvoorbeeld kleding keuze en ook tijdens het uitzoeken van de foto’s dacht ze kritisch mee over welke beelden mijn verhaal ondersteunen. Daarnaast was de shoot zelf heerlijk ontspannen. Kortom ik beveel de brandingshoot van harte aan!”

Hoe gaat dat een Personal Branding Shoot?

Voor de fotoshoot

Om tot die krachtige beelden te komen die jou en je bedrijf laten zien aan de klanten die jij graag ondersteunt, is het nodig dat we teruggaan naar de kern: het fundament van jouw bedrijf.

Om helder te krijgen wat het Fundament van jouw bedrijf is, heb ik een voorbereidingsdocument ontwikkeld. Op basis van de Fundamentals beschrijf ik jouw persoonlijke beeldkenmerken die we terug laten komen in de foto’s zodat ze helemaal de sfeer en uitstraling van jouw brand laten zien. Deze bespreken we samen en ik adviseer je over: sfeer/uitstraling, materiaal, vorm, kleding, accessoires, kleuren, poses en locaties. Door deze voorbereiding kunnen we tijdens de shoot ons helemaal concentreren op jou en alle leuke momenten die er ontstaan!
Ook krijg je voorafgaand aan de shoot mijn Personal Branding Fotoshoot brochure met handige tips ter voorbereiding op de shoot.

Aanvullende wensen, zoals visagie of styling, kan ik voor je verzorgen.

Tijdens de fotoshoot

Een shoot duurt gemiddeld 1,5 tot 2,5 uur. We fotograferen efficiënt en op ons gemak. Het is mijn taak om jou op je mooist te fotograferen. Ik begeleid je waar nodig en je zult zien. Het is leuk en de tijd vliegt voorbij!
Door mijn werkwijze en ervaring krijg je veel waarde tijdens een shoot. We kunnen we jou in verschillende outfits fotograferen en diverse shots, zodat je veel diversiteit aan foto’s ontvangt!

Selectie & nabewerking

Na de fotoshoot kan je online zelf in jouw eigen besloten galerij een selectie van jouw favoriete foto’s maken. Daarna ga ik de gekozen foto’s bewerken en ontvang je de beelden in hoge kwaliteit en als websize formaat zodat ze overal kunt inzetten.

Wil jij zo min mogelijk tijd kwijt zijn? Dan selecteer ik de foto’s voor je en zorg ik voor een diverse selectie.

Investering

€497,-

JOUW PERSONAL BRANDINGSHOOT

vooraf:

 • kennismaking en verdieping aan de hand van de PB Fundametals
 • (online) meeting om jouw brand te vertalen naar beeld
 • brochure met tips and trics ter voorbereiding op de shoot

draaiboek met antwoorden op:

 • wat maak jou (merk) uniek?
 • hoe laten we dat zien?
 • wat heb je nodig?

reportage op locatie naar wens

 • gemiddeld 1,5  tot 2,5 uur fotograferen
 • op 1 a 2 locaties in nabijheid van elkaar
 • 1-4 setjes kleding

galerij met de mooiste beelden van de reportage

 • 20 zelfgekozen bewerkte en gestylde digitale fotobestanden
 • fotobestanden in Hoge Resolutie en als web-size formaat

mijn begeleiding tijdens het hele proces

reserveer jouw Personal Branding shoot

vanaf €15

MAATWERK EN EXTRA'S

 • Extra foto’s voor €15,- per dig.fotobestand
 • Combinaties van getoonde shoots: vraag gerust
 • Maatwerk. Jij wilt graag een belangrijk moment of persoon vastleggen zakelijk of privé.
 • Haar en Visagie: vraag naar de mogelijkheden

MAATWERK EN EXTRA'S

€97

JOUW ZAKELIJK PORTRET

Een eerste indruk maak je maar 1 keer, ook online!

vooraf:

 • brochure met tips and trics ter voorbereiding op de shoot

reportage in de studio aan huis

 • tot 30 minuten fotograferen
 • 1-2 setjes kleding

galerij met de mooiste beelden van de reportage

 • 3 zelfgekozen bewerkte en gestylde digitale fotobestanden
  in kleur en zwart/wit
 • fotobestanden in Hoge Resolutie en als web-size formaat

mijn begeleiding tijdens het hele proces

reserveer JOUW ZAKELIJK PORTRET

Voor alle pakketten geldt

De pakketten zijn incl. een persoonlijke galerij met mooiste foto’s van de reportage

Tot 20km rondom Zwaag bereken ik geen reistijd en -kosten.
Bij een locatie verder dan 20km worden er reistijd a €25,- p u en reiskosten a €0,21 p km in rekening gebracht.

De tarieven zijn excl. eventueel bijkomende locatie-, parkeerkosten en afdrukkosten.

De tarieven zijn exclusief BTW.

Veel gestelde vragen

Wat moet ik aan?

Voorafgaand aan de shoot adviseer ik je welke kleding goed werkt voor de shoot als we jouw Fundamentals bespreken. Ook ontvang je vooraf een handige brochure met kledingtips.
Regelmatig neem ik op verzoek een kijkje in iemands kledingkast of adviseer ik op basis van foto’s gestuurd via de app.

Wat is je beschikbaarheid?

Wil je een datum afspreken voor een fotoshoot? Neem dan gerust contact op en ik geef je mijn beschikbare data. Ik ben beperkt beschikbaar in het weekend en fotografeer vooral door de weeks.

Ben je overdag niet beschikbaar vanwege bijvoorbeeld werk? Een doordeweekse avond is bij voldoende licht ook een mogelijkheid.

Ik sta nooit leuk op foto’s! Ik ben niet fotogeniek!

Alleereerst even een misverstand rechtzetten! Iedereen is fotogeniek en aantrekkelijk.
Wist je dat we iemand aantrekkelijk vinden als hij/zij straalt? Tijdens de fotoshoot zijn we bezig met hetgeen waar jij super enthousiast over bent: jouw bedrijf! Dus dat stralen komt vanzelf.
Verder is het mijn taak om jou fotogeniek te fotograferen. Ik ondersteun je waar nodig! Ik zorg dat je ontspannen voor mijn lens staat, plezier hebt terwijl we fotograferen. Ik adviseer je met het aannemen van verschillende poses.

Je heb het over de Fundamentals, wat is dat?

De Fundamentals is een door mij ontwikkeld voorbereidingsdocument voor jouw shoot. Het is essentieel onderdeel van mijn Persoonlijke Branding shoot. Het is het fundament voor jouw shoot en het gaat over het fundament van jouw bedrijf.

Samen zoomen we in op wat jou en je bedrijf uniek maakt en welk beeldmateriaal je nodig hebt om dit te laten zien. Hierop maken we het draaiboek van jouw shoot waarbij ik je adviseer over kleur, poses, kleding, locatie, licht en accessoires zodat de sfeer en uitstraling van de beelden jou en je bedrijf weerspiegelen en versterken!

Door de Fundamentals zal de shoot moeiteloos verlopen, we hebben ons immers goed voorbereid. Ook het selectieproces na de shoot wordt eenvoudiger.

Ingaan op de Fundamentals geeft verdieping, vertrouwen, bekrachtiging en tijdswinst later in het proces. Ik kan gemakkelijk inspelen op wat jij nodig hebt en je hierin begeleiden en adviseren. De Fundamentals geven ook beeldkenmerken en ideeën voor de beelden die je zelf maakt. Zo sluiten ze goed aan bij jouw bedrijf en ben je consitent en herkenbaar zichtbaar voor jouw klanten! Handig, efficiënt en eenduidig.

De fotoshoot is geweest, en nu?

Na de fotoshoot en betaling van de factuur, ontvang je de foto’s in een online privé galerij.

Binnen een week ontvang je een mail met daarin een link naar jouw besloten galerij. Hierin vind je de onbewerkte foto’s die je zelf kunt selecteren. Als je jouw favorieten hebt geselecteerd, laat je mij in een mailtje weten dat je jouw selectie gemaakt hebt en om hoeveel bestanden het gaat. Ik ga jouw favoriete foto’s bewerken en lever ze binnen twee weken* in de galerij waar je ze gemakkelijk kunt downloaden als Hoog Resolutie bestand en als websize bestand. De foto’s blijven lang online staan, dus je kan ze downloaden wanneer het jou uitkomt.

 

 

*uitgezonderd tijdens vakanties

Kan ik ook meer foto's bestellen?

Zeker! Dit gebeurt regelmatig. Extra fotobestanden bewerk ik voor je voor €15,- per fotobestand. Hoe meer extra foto’s je besteld, hoe meer korting je krijgt, tot een max. van 50% korting.

Mag ik de foto's vrij gebruiken?

Je bent vrij om de foto’s te gebruiken, Ik maak ze in opdracht van jou.
Als je de foto’s op social media of je website plaatst, vind ik het natuurlijk leuk als je TIZFotografie noemt of tagt.

Worden de foto’s gepubliceerd, bijvoorbeeld bij een artikel? Dan is naamsvermelding verplicht.
Het doorverkopen van foto’s is altijd in overleg met mij.

Nabewerking van de foto’s (behalve uitsnijden) is niet toegestaan. Ik besteed hier veel tijd en liefde aan, dus mocht je bepaalde wensen hebben, neem dan contact op met mij.

Krijg ik ook de onbewerkte foto's?

Nee, je krijgt de onbewerkte foto’s te zien om te kiezen welke jij het mooist vindt. Nabewerking is een belangrijk onderdeel van mijn werk en tevens ook mijn visitekaartje. Het delen van de onbewerkte foto’s is als het delen van een product wat nog niet af is.

Kan de fotoshoot met meerdere personen?

Dit kan tot 3 personen van hetzelfde bedrijf. Wil je meer personen? Neem dan even contact op en we bespreken de mogelijkheden.

Staat jouw vraag er niet bij of wil je meer toelichting? Neem gerust contact op.

error: Content is protected !!