Profielfoto

Als professional kan je niet zonder een goede profielfoto. De kans op successen op de zakelijke markt neemt toe als je gebruik maakt van een GOEDE profielfoto.  Een profielfoto kan in je voordeel werken als deze voldoet aan minimaal de volgende punten.

1 Lach. Een foto waarop je duidelijk zichtbaar bent en lacht, wekt meer vertrouwen. Lach niet alleen met je mond maar ook met je ogen zodat je een open lach hebt. Dat zorgt voor een natuurlijke en betrouwbare foto.

2 Groot in beeld. Mensen zien graag wie je bent. Dit betekent dat je jezelf goed in beeld moet brengen, en dat betekent weer dat je een grote foto nodig hebt. Foto’s die te klein zijn om goed te kunnen zien werken niet in je voordeel.

3 Je gezicht. Professionals beoordelen je op je uitstraling. Of je betrouwbaarheid en vriendelijkheid uitstraalt, dan zit in je gezicht en niet in de rest van je lichaam. Breng daarom vooral je gezicht in beeld, als een pasfoto, maar dan vrolijker. Deze drie en andere belangrijke punten, zijn aspecten waaraan een effectieve profielfoto moet voldoen. Wil je meer weten en gelijk je profielfoto laten maken? Dit kan al voor 25,- voor 5 HR foto’s per mail. Neem contact met mij op voor verdere informatie en samen zorgen wij ervoor dat jouw positieve indruk op de zakelijke markt vergroot!

Dit artikel kun je ook nalezen op de Linkedin pagina van TIZ

Geef een reactie

Scroll to top
error: Content is protected !!