UNIEK

UNIEK

“We are like snowflakes, all different in our own beautiful way”

Libtard

WAARDEVOL

WAARDEVOL

“je bent mooi
je bent krachtig
je bent het waard”

laat je zien

PERSOONLIJK

PERSOONLIJK

“Photografphy is about capturing souls not smiles”

Dragan Tapshanov

De persoon achter de camera

over mij

Een creatieve denker met een liefdevol hart. Dat ben ik als persoon en in mijn werk als fotograaf.
Mijn naam is Ilona. Moeder van twee kanjers en vriendin van mijn andere kanjer. We zijn allemaal creatief en vindingrijk. Ieder op onze eigen manier. Mijn creativiteit uit ik met mijn fotografie.

In 2017 heb ik de stap gezet en ben ik als zelfstandig ondernemer met TIZFotografie gestart. Na jaren over mijn grenzen te gaan, kwam ik in 2014 thuis te zitten. Helemaal opgebrand en leeg kon ik mijn energie en aandacht niet goed meer verdelen tussen mijn jonge gezin, mijn baan en mezelf. Ik heb deze tijd gebruikt om te reflecteren wat ik nu echt wilde en hoe ik beter voor mijzelf en daarmee voor mijn gezin kon zorgen. Al heel lang wilde ik mij verder verdiepen in mijn hobby fotografie. Bij gerenommeerde fotografen heb ik vervolgens diverse opleidingen en workshops gevolgd waardoor mijn interesse, kennis en plezier in fotografie alleen maar toenam. Door de stap te zetten als zelfstandig fotograaf, heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt. Ik regel zelf mijn werktijden en kan er zijn voor mijn gezin en mijzelf. De beste stap ever!

Ik vind het belangrijk om van betekenis te zijn voor anderen, daarom fotografeer ik meer dan alleen mooie plaatjes. Mijn doel als fotograaf is om je te laten zien. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het waard is om gezien te worden. Iedereen heeft een eigen kracht en is mooi (van binnen en buiten).

Als jij je laat zien, ben je een inspiratie voor anderen.

Krachtige persoonlijke portretten creëren we als je ontspannen bent en jezelf laat zien voor mijn lens. Dat is persoonlijk en kan kwetsbaar aanvoelen. Daarom werken we samen en begeleid ik jou zodat je ontspannen bent en de reportage een leuke ervaring wordt, waar je trots op terug kunt kijken. Mijn begeleiding gaat veelal intuïtief. Door mijn opleiding als ergotherapeut en mijn andere ervaring in de zorg kan ik dit professioneel inzetten. Met mijn kennis van fotografie, setting, kleurgebruik en poses fotograferen we jou op je mooist.

Ik geniet van mijn werk om krachtige persoonlijke portretten te maken die jou laten zien zoals je bent en waar je voor staat. Of het nu gaat om jou, jouw bedrijf, jouw moment of jouw belangrijke personen. Ik fotograaf jou op je mooist zodat jij kunt genieten van jouw foto’s in TIZ-stijl: zacht, minimalistisch, ontspannen en puur. TIZFotografie is er voor jou.

Laat je zien!

Liefs,
Ilona

CONTACT
error: Content is protected !!