TIZFotografie foto gezin reportage
23 april 2020

STOP CORONA PORTRET

 

Een heerlijke buitensessie in de zon met dit lieve gezin. Gewoon een wandeling maken in een mooi gebied met mooi licht, vlakbij hun huis. De spontane momenten vastleggen waarbij iedereen erop staat zoal hij/zij is. Ik wil hierbij vooral de liefde en het plezier binnen jullie gezin vastleggen: authentieke portretten.

Vooral met jonge kinderen zoals deze drie jongens gaan we leuke dingen doen, zodat zij het niet meer ervaren als een fotoshoot maar als een leuke wandeling in de buitenlucht… Rennen, vliegen, springen: van alles halen we uit de kast… Ik laat me hierbij leiden door het kind.

Door de Corona maatregelen heb ik wel een paar extra “spelregels”waar ik rekening mee moet houden. Zo houd ik anderhalve meter afstand (geen super close ups dus) en blijven we dicht bij huis. Rondom ieders huis zijn altijd mooie plekjes te vinden, zo ook hier.

De shoot vliegt voorbij! Ik geniet van de boefjes en hun plannen. Halverwege de shoot redt papa zelfs nog een knuffel uit het water!

De Stop Corona Portret is eigenlijk een hele gewone shoot in de buitenlucht zoals je die van TIZFotografie mag verwachten. Het kan een portretshoot zijn van jouw gezin of van jou alleen. Bijvoorbeeld een profielshoot of brandingshoot. Als pluspunt steun je daarbij het goede doel! De Erasmusfoundation en hun onderzoek om het virus te stopppen. Yes!  

Wil je de shoot bestellen of meer informatie? Dat kan al vanaf €25,- Bel of mail (en vermeld STOP CORONA SHOOT en het bedrag). Wil je geen shoot maar direct geld overmaken naar de Erasmus Foundation? Dat kan via onderstaande link:

https://corona.inactievoorerasmusmc.nl/

Liefs,
Ilona

 

RECENT POSTS

error: Content is protected !!