De fotograaf

Fotograferen vind ik om heel veel redenen heerlijk om te doen!
De combinatie van creativiteit en techniek is wat mij aantrekt in het fotograferen. Bij fotograferen ben je gefocust op iets op een bepaalde manier in beeld brengen. Achter mijn foto’s zit een plan. Hoe wil ik iets laten zien, wat voor sfeer wil ik uitdragen.
Fotoshoots verzorgen en ervoor zorgen dat iemands wens in beeld wordt uitgedragen, zorgt voor het sociale en begeleidende aspect wat mij aantrekt en waar ik mijn werkervaring buiten de fotografie in toepas.
Als ik fotografeer doe ik dat altijd met het volgende motto in gedachten: Open your eyes and see the beauty. Ik kan door mijn fotografie anderen laten zien wat ik zie. De schoonheid die ik zie als ik door de lens kijk. Het is voor mij een manier om bij te dragen aan het welzijn van anderen.
 
Naast de genoemde eigenschappen: creatief, sociaal en (foto)technisch heb ik oog voor detail, ben ik beeldend ingesteld, ik straal rust uit, begeleid en ben meedenkend. Kortom allemaal eigenschappen om samen met jouw mooie foto’s te maken. Foto’s waarin we jouw kracht, schoonheid en kunde vastleggen terwijl jij jezelf bent.
 
Ervaring en kennis van fotografie heb ik opgedaan in de praktijk. Door het te doen en zelf te onderzoeken ben ik gegroeid als fotograaf. Om dit proces te versnellen en te specificeren volg ik regelmatig opleidingen, cursussen of workshops bij erkende gespecialiseerde beroepsfotografen.
 
Wil je meer informatie over wat ik voor jouw fotoshoot kan betekenen? Neem contact met mij op en ik informeer je vrijblijvend.
 
Hartelijke groet, Ilona
Scroll to top
error: Content is protected !!