Zakelijke fotografie

PERSOONLIJKE BRANDING

Ook wel een Personal Branding shoot genoemd, is bedrijfsfotografie waarbij we niet alleen de persoon achter het merk laat zien maar ook het aanbod en hoe deze tot stand komt. De manier om je onderscheidend vermogen zichtbaar te maken. Het is een mix van portret-, reportage en lifestyle fotografie. Het is dus veel meer dan een alleen laten zien wie jij bent. Na een brandingshoot beschik je over persoonlijke foto’s die laten zien wat jouw uniek maakt en je ondersteunen in je branding (merkidentiteit). Voor deze shoot kom ik naar jou toe.

 

Branding advies gesprek

Om krachtige persoonlijke foto’s te maken die laten zien wat jou merk nou zo uniek maakt, wil ik graag meer horen over jouw verhaal zodat de beelden hierbij aansluiten. We geven jouw klanten een kijkje achter de schermen van jouw merk.

Tijdens het gesprek gaan we dieper in op wat jij nodig hebt aan beelden. Door vragen te stellen zoals heb je beelden nodig van jezelf of van het proces wat jouw product of dienst uniek maakt? Zijn ze voor je website, social media of promotiemateriaal? Waar dienen ze voor? Wat wil je wat je merk uitstraalt? Ik kan jou dan adviseren in setting, kleurgebruik en poses om tot de gewenste beelden te komen. Samen komen we tot het draaiboek voor jouw fotoreportage.

Nog een belangrijk voordeel van het adviesgesprek is dat we elkaar al een beetje kennen. Dit maakt een fotoshoot waarbij jij in de hoofdrol staat, minder spannend. Ik begeleid je waar nodig zodat je ontspanen en als jezelf voor mijn lens staat. Dat is onderdeel van mijn werkwijze. We doen de shoot samen waarbij het mijn taak is om jou ontspannen en fotogeniek te fotograferen en beelden te creëren zoals we in het gesprek besproken hebben.

 

Profiel pakket

De foto’s die we maken, laten zien wie de persoon achter het merk of CV is. We vergroten jouw zichtbaarheid door jou professioneel in beeld te brengen zoals je werkelijk bent. Met als grote voordeel dat je veel sneller een band met je doelgroep creëert. Dit kunnen ideale klanten of ideale werkgevers zijn. Voor deze shoot nodig ik je uit in de TIZFotostudio. Samen met personal branding shoot geboekt, kan deze ook op locatie plaatsvinden.

 

Wat kan ik voor jou betekenen? Je kunt jouw reportage naar wens samenstellen. Een compleet branding pakket bestaande uit een adviesgesprek, fotopakket M (7 digitale fotobestanden) en profielpakket (3 digigtale fotobestanden) is er vanaf €195,-. Heb jij een unieke wens en past deze niet in de pakketten? Geen probleem, ik maak een offerte op basis van jouw wensen waarbij ik €45,- per uur reken. (Voor voorbereiding, advies, fotografie en selectie en nabewerking bestanden.)

PRIJZEN
error: Content is protected !!